Seeing is Believing is uit!

De nieuwste telg, in de inmiddels beruchte serie van Almost in Elvis, is uit! De titel van deze uitgave (nummer 14) is Seeing is Believing, met als thema: de behoefte van de mensheid om nog steeds Elvis overal (in) te willen zien.
U kunt deze 36 pagina’s aan onthullende woorden en beelden bestellen door acht euro over te maken op ING rekening 4599791 t.n.v. D. van Tiel o.v.v. AiE14.
Wilt u nog meer verstrikt raken in de gedachtekronkels van Almost in Elvis, dan hebben we nog een vriendelijke aanbieding. Als u twaalf euro overmaakt op bovenstaand rekeningnummer, onder vermelding van AiE 2314, dan krijgt u naast de nieuwste uitgave ook nog uitgave twee (All Shook Up) en drie (The Walls Have Ears)opgestuurd. Zie onze website voor informatie over deze uitgaven.
Alvast veel lees- en kijkplezier toegewenst.