Een verknipte engel (verzameld werk uit tien jaar Almost in Elvis) is verschenen! Zeg het voort, voort, voort!

Dankzij Penny de Jager, die danste op het nummer Moody Blue in TopPop, schrijf ik al jaren over Elvis Presley. Het was in 1977 en ik was toen vijf jaar oud en vond alles magisch.
Maar het kan ook zomaar dat ik een paar jaar later gegrepen werd door Elvis, door een aflevering van Countdown, waarin zijn levensverhaal verteld werd. Nochtans vind ik het romantischer om te denken dat Penny medeverantwoordelijk is voor Een verknipte engel.
De koning van de rock-‘n-roll was niet alleen een zanger en acteur, maar ook een meester in Kenpo karate, politieagent, genezer, medicijnenman, wapenexpert, weldoener, een moederskind, patriot en nog veel meer.
Elvis was in zijn eentje een hele bevolkingsgroep en daarom zult u na het lezen van Een verknipte engel ook uzelf beter leren kennen. Gaat u mee?