Nummer 16 Find Out What’s Happening

Voorkant AiE16 De zestiende editie van Almost in Elvis heeft als thema het fameuze boek, Elvis: what happened?, dat drie ex-bodyguards van Elvis schreven en uitbrachten twee weken voordat Elvis onze ordinaire aardkloot verliet. Deze uitgave, Find Out What’s Happening, is een paperback, gevuld met zeventig pagina’s aan onthullende woorden en beelden. Jan Alfrink, één van de schrijvers, geeft een treffende omschrijving van de inhoud: ‘Fans zullen het lezen en zeker pisnijdig worden op Almost in Elvis, omdat zij weten dat elk woord eerlijk is en we zullen desnoods een leugendetectortest doen om dat te bewijzen. Maar misschien zal deze uitgave van Almost in Elvis wel wat goed doen voor de dwepers.’find out whats happening36

Hiernaast één van de schone foto’s die in het fotokatern staat, dat maar liefst zestien pagina’s bedraagt.