Skihut, my ass!

In deze vaste rubriek van digizine wordt telkens één foto of illustratie, waarin de grote E centraal staat, bewierookt en op schrift bezongen. Waar woorden tekort schieten is er altijd nog Elvis A. Presley.

Elvis undercover met sneeuwbril
Aangebrand door het felle wit van de sneeuw en het gebler van andere wintersporters die om een handtekening verlegen zitten, heeft Elvis er maar een skibril bij opgezet. Wat zou hij hier denken? Is hij eindelijk even los uit de klauwen van zijn clowneske manager en de klamme dampen van het Zuiden, zit hij weer met een jumpsuit aan. Eentje aangepast aan de pittoreske omgeving, maar toch. Waarschijnlijk had de rocker in ruste de wens om eens in alle stilte te genieten van een levensgrote airco. Thuis in Graceland sloot hij zichzelf al een tijdje op in zijn tot koelkast verworden slaapkamer. De hoge bloeddruk, het vermoeide hart en waarschijnlijk een hunk of hunk of burning schildklier noopte Elvis al een tijdje om te leven als een pak melk in een koelkast. Afijn, een winteroord is dan wel wat gezelliger. Echter, hij kijkt toch enigzins bedrukt. Elvis had het misschien erg warm in het opgezwollen skipak of was hij gewoon teleurgesteld dat hij toch weer van alle kanten belaagd werd door flitslampen, handtekeningenjagers en wulpse tienerfans die hij nooit meer kon bevredigen. Hij probeert toch nog iets van een grijns op te zetten. Het wordt zo van hem verwacht.