NUMMER 18, NOTHINGVILLE, AMERIKAANS ELVISJOURNAAL

Voorkant Nothingville AiEIn dit boekje zijn de artikelen verzameld, geschreven tijdens een reis van vele weken, zowel denkbeeldig als echt, door de Verenigde Staten. Een reis die de schrijvers liet kennismaken met alle bekende plaatsen en spelonken van het spectaculaire land dat wij kennen als de Verenigde Staten van Elvis. Artikelen in een periodiek als Almost in Elvis zijn geen wetenschappelijke studiën. Zij hebben als ambitie niets meer dan een indruk te geven en u als lezer te vermaken. Wie interesse heeft in de tijdschriftartikelen, zoals geschreven in dit gewichtige ‘boekje met omslag’ is verplicht deze waarschuwing tot zich te nemen.
Nothingville, Amerikaans Elvisjournaal is een uitgave met een zachte omslag, 62 pagina’s dik op statig crème papier en gevuld met meer dan vijftig foto’s en illustraties in zwartwit. Voor een indruk van de inhoud verwijzen wij graag naar voorpublicaties. Bent u nieuwsgierig of enthousiast, kunt u deze editie en andere uitgaven uiteraard bestellen.