DE ELVIS. uitgave 19 van Almost in Elvis

HARDCOVER, 116 GLOSSY PAGINA’S IN KLEUR.
Klik op de afbeelding om te bestellen en stuur ons een e-mail om uw postadres door te geven.

Amerika is Elvis en Elvis is Amerika. Beiden zijn onsterfelijk, houden van een droom, zijn ietwat te trots op elkaar en zichzelf, zijn dol op show, zijn gek van wapens, laten zich niets voorschrijven door de staat, maar wel graag door de dokter. Geloven in alles wat hen zegent en minstens vier wielen heeft, houden van een gefrituurde werkelijkheid, zijn manisch, vinden graag dingen uit en landen graag als eerste. Zijn niet modebewust, wel in zichzelf gekeerd, denken dat er echt gelijkheid is en dat ze democratisch zijn, houden van geld, zijn talentvol en ze pleiten zichzelf altijd vrij van alle aanklachten. En dan vergeten we er vast nog een paar. Kortom, Elvis als het vleesgeworden Amerika, dat is de gedachte van de negentiende uitgave van Almost in Elvis.